Sådan styler du dit sweatsæt

 

Du er nok heller ikke kommet udenom det uforudsete garderobehit i 2020, som med garanti også vil gøre sig betydelig i 2021 – nemlig sweatsættet. De behagelige sweatsæts har den sidste tid prydet modebilledet og de helt store modehuse har sat vejen for det nye begreb activewear. Før har sweatsæts tilhørt søndage eller en dag på sofaen. I dag har den enorme stigning indenfor activewear trenden sløret linjen mellem traditionelt træningstøj og fritidstøj og har medført en forventning fra brugerne om at deres activewear er “klar til alt”, lige fra fritid, fitness og alt imellem. Brugerne ønsker at strømline deres garderobe med færre stykker og dermed i stedet investere i nøglestykker, der kan bruges til alle lejligheder. Vi vil her give tips til, hvordan du kan style dit sweatsæt til et helt almindeligt hverdagssæt, du kan bruge på arbejde, til brunch med veninderne eller en helt tredje ting. Således vil du få følelsen af, at det er nemt både at se aktiv ud og være fashionable på samme tid.

Måske ejer du allerede et utal af sweatsæts eller måske er du på udkig efter det helt rigtige sæt. Nøglen er at finde den model, der netop passer dig. Hvis du har knap så lange ben, skal du vælge et tilspidset par bukser uden et elastikbånd, da der så er mulighed for at rulle dem op efter behov. Hvis du er petit, skal du gå efter en talje uden plissering, da dette skaber et overskud af voluminøst stof. Hvis du derimod er høj, vil en højtaljet buks hjælpe med at afbalancere din figur. Vær også opmærksom på at mange sæts er lavet i unisex, hvilket betyder at disse er en smule større i modellen, så her skal du oftest et par størrelser ned. Det franske mærke American Vintage er et godt bud på et brand, med et udvalg af lækre sweatpants og sweatshirts. De formår at kombinere lækre bomulds kvaliteter og strech med moderne silhuetter. Du vil her kunne finde casual styles og minimalistiske silhuetter i form af forskellige sweatsæts, der med garanti skaber raffinement i din garderobe.

Når du har styr på dit sæt, kan du mixe og matche som du lyster. Klæd for eksempel dine joggingbukser på med en cool herreblazer over enten en T-shirt, en tynd rullekrave eller en silkebluse for det mere elegante look. Tilføj nogle farverige hår accessories eller nogle chunky smykker. Tag for eksempel et kig på mærket Pico, der er frontløber på tiden tendenser og trends, når det kommer til smykker og accessories. Et brand der kræser om designet og detaljerne og åbner op for et mekka af flotte farver. Style således dit sæt med en fin hårklips, en hårbøjle eller et par hoop øreringe, hvis du for eksempel skal på arbejde eller til et arrangement, hvor den kan trække lidt ekstra glam.

Sweatsættet sætter altså ingen grænser for, hvordan du kan style dit look. Du kan både bære det med et par cool sneakers eller et par støvler, der vil gøre dit look mere afdæmpet og casual, men du kan også sætte et par spidse stiletter eller en fin loafers til for at gøre det mere elegant. En anden fin detalje kan være tasken. Bær sættet med en cross-body, som vil være super flot, hvis du har sat en stor strik på til dine sweatpants, for at bryde linjen omkring din krop. Hvis du derimod har et helt sæt på i sort, grå eller en anden neutral farve, ville en farverig taske være super cool at tilføje til looket. Kig her på Daniel Silfen, som laver tasker der udstråler kvalitet og hvor designet er så stilrent, at man kan bære det til nærmest alle slags outfits. Her finder du et tidsløst design, der eksperimenterer med forskellige sjove farver og så er det endda til fordelagtige priser. Husk det kun er kreativiteten, der sætter sine begrænsninger.