Den perfekte bil til byen

Udvalget af biler på markedet i dag er kæmpe stort. Det er ikke kun de forskellige mærker man kan vælge imellem, men der findes også mange forskellige modeller inden for de forskellige biltyper. Derfor handler det især om, at man finder ud af hvad man har af krav til bilen, hvilken pris, hvilken størrelse og hvad den ellers skal have af udstyr. Herefter kan man begynde at dykke ned i, hvilken bil der passer bedst til ens krav. Især hvis man bor i byen, så kan der være forskellige præferencer. I denne tekst gennemgår vi 4 biler der passer perfekt hvis man bor i byen, og bilerne her er fra Renault og Toyota. Der er fokus på små biler der er lette at parkere og køre rundt med i byen. Det vil ikke være sådan en bil man vil ønske at køre langt i på motorvej hver dag. Tag et kig på bilerne, måske er der en der passer til dig.

 

Renault Zoe

Renault Zoe er en lille bil med stærke og kompakte former. Det der gør denne bil speciel er, at det er en elbil. Den vil kunne køre op til 385 km på én enkelt opladning. Selvom der her er tale om en lille bil der køre på strøm, så er den fuld af meget andet avanceret teknologi der gør køreglæden endnu bedre. Prøv en Renault Zoe hvis du ønsker en lille bil der er 100% miljøbevidst.

 

Renault Twingo

Renault Twingo er en gammel kending blandt mange, men nu kommer den i et nyt smart design. Den er blevet opgraderet så designet er mere stilfuldt og passer ind i bybilledet – dermed en perfekt bybil. Det nye design ses både på bilens ydre og på bilens indre som også har fået en markant opgradering. Mangler du en smart mikrobil, så kan en Renault Twingo være det rette valg for dig.

 

Toyota Aygo

Mange kender til den lille og smarte Toyota Aygo. Den er lille og har et smart look og det indvendige design afspejler enkelthed. Det er en ideel bil hvis man har få kilometer på arbejder, men det er ikke den mest behagelige at køre med på motorvej da den kan larme en del.

 

Toyota Yaris

En Toyota Yaris er en smule større en Aygo’en og har lidt mere komfort. Den har stilrene linjer både uden på bilen og indvendig. Selvom bilen er lille, så er vil man føle at der er meget plads hvis man ligger bagsæderne ned. Yaris fås nu også som Hybrid og derfor er den mere miljøvenlig. Yaris er den perfekte bil til dig der bor i byen, ønsker dig en kvalitetsbil men stadig gerne vil være god ved miljøet. En Toyota Yaris passer til dig der vil have en smart bybil uden at bilen er for lille.