Rejser i sommerferien

Er sommerferien ikke på plads endnu? Så er denne guide den helt rigtige at læse. Vi gennemgår nogle at de mest attraktive aktiviteter samt rejseformer, så din sommerferie vil blive en du aldrig glemmer.

 

Charterrejser

Charterrejser er blevet en populær ferieform, som mange dansker benytter sig af. En at de populæreste lande at rejse til med denne ferieform er Mallorca. En af grundene til at charterrejser er så populær er fordi det ofte er kort rejsetid, prisvenlig og enkelt, hvor de fleste selvskaber har tilknyttet en personlig rejseleder. En af grundene til denne ferieform er simpel er fordi fly og hotel begge er inklusive prisen og du køber derfor en samlet pakke. Du skal derfor ikke undersøge hvilke fly der er bedst at tage i forhold til din destination. I denne rejseform er der også mulighed for at få transferbusser, så der vil være guides der hjælper dig på vej lige fra du sætter fødderne i lufthavnen. Det er en af de ultimative ferier hvor du ikke behøver at tænke selv.

 

Singler med børn

Er du alene forældre med børn som bare rigtig gerne vil på ferie? Som enlige forældre, kan det nogle gange være lidt svært at komme afsted. Vi har fundet en måde hvorpå du nemt kan rejse med dine børn, og så endda økonomivenlig. Du kan tage rigtig mange forskellige steder hen, det kræver bare lidt mere planlægning end hvis i var to voksne. En af de vigtigste ting du skal tænke over, er hvor selvstændige dine børn er. Hvis du har to små børn, der går i børnehave eller i de yngre klasser i folkeskolen, så er de ikke så selvstændige som hvis de har et par teenager. Med to små kan det kræve rigtig meget af dig, fordi du ikke kun skal fungere som en forælder, men også som en rejseguide. En god ide er derfor ikke at tage et sted hen med lang transporttid, helt anden kultur eller noget som bare tager lidt mere tid og energi for dig at planlægge – det skal også være en god tur for dig. Men en teenager har du lidt frier tøjler, da de nemmere kan hjælpe til med planlægningen.

 

Grupperejser

Grupperejser er en rigtig moderne rejseform, som mange gør brug af. Flere virksomheder tilbyder forskellige former for grupperejser, så du kan finde lige præcis den rejseform du leder efter. Her kan du også oftest være med til at planlægge hele din rejse sammen med en ekspert, så du er sikret hjælp igennem hele processen. Et eksempel på en rigtig populær rejseform er højskole i udlandet, som blandt andet Dansk Studie Center tilbyder. Med denne rejseform oplever du en helt ny kultur, hvor virksomheden har nøje udvalgt destinationerne og aktiviteterne, så du får det maksimale ud af din rejse.

 

Parferie

Rejsebureauer bliver ofte kontaktet af par der gene vil have hjælp til den helt perfekte parferie. Der er mange forskellige grundet til at tage på parferie. Det kan både være en romantisk ferie hvor i stikker af det et romantisk sted kun jer to, en miniferie for ar pleje parforholdet eller det kan være i skal afsted på grund af en særlig begivenhed, som bryllup eller årsdag. Der er også mange par, som giver hinanden en rejse i gaven, så gaven kan nyes sammen om noget i elsker. Hvis det er for at komme lidt væk fra en kedelig hverdag, så anbefaler vi stærkt at tage en forlænget weekend på en storbysferie. Her får i muligheden for at nye hinandens selvskab i andre omgivelser uden det kræver det store planlægning.