Modeguide for 2020

Vi har samlet en guide med hvad du kan forvente dig af forårs- og sommermoden 2020. Den nuværende trend med detaljerige og spraglede tendens fortsætter igen i år. Disse stilarter bærer præg af hvad vi så i 60’ernes, 80’ernes og 90’ernes modefænomener. Dog har den nye mode taget et moderne take, hvor unikke designs er meget fremme. I vores modeguide for de nyeste trends kommer vi blandt andet ind på årets trends inden for forårs- og sommermoden, samt hvilke farver der kommer til at præge sommeren 2020.

 

Sommerfarver i 2020

Vi ser at sommerfarverne i 2020 bliver fuld af liv og natur, dog ser vi stadig en tendens hen mod de traditionelle forårsfarver. Det bliver især brunefarver, pastelfarver og hvid som bliver en af de største farvetrends til foråret. Det stopper ikke kun ved farvetendensen. Du kan godt forberede dig på spændende mønstre, der bærer meget præg af den glade stil fra 60’erne. Du vil opleve store blomster og skæve print på både kjoler som på jakker. Det er en tendens vi allerede er blevet indviet i, men i 2020 vil mønstre og print blive endnu mere udbredt.

 

Sommermode – de største trends i 2020

I forhold til sommermodens 2020 must have, ser vi lidt forskellige items. I et par år har vi set meget til den hvide eller lyseblå herreskjorte, og det bliver vi ved med. Vi oplever både brands, der beholder designet som vi kender det, men vi ser også en stigende tendens til tilføjelser af mønstre eller dekorationer på skjorterne, som følge af farvetendensen.

 

En anden item, som er uundgåelig når vi snakker om forårsmoden, så er det blazeren. Vi kommer til at se to retninger af blazer verden. Den ene blazer tager oversize looket med de klassiske farver som sort, grå og beige, samt tern. Den anden blazer peger mere hen imod den skulpturelle blazer. Her bliver den karakteriseret ved at gå ind ved taljen samtidig med at den her brede skuldre, hvilket skaber en fin figur.

En anden tildens som vil dominere sommermoden 2020, er den store kjole. Kendetegnet ved kjolen er dens størrelse og fylde. Modellen er oversize samtidig med den fylder meget. Du kan både finde kjolen med et lang eller kort design, hvilket gør at du kan style kjolerne vidt forskelligt. Kjolen fylder meget i sig selv, så hop i et par simple sandler og få smykker, og så er du godt på vej til sommeren.

 

Den sidste trend inden for moden 2020 er sommerjakker. Det bliver endelig tid til at pakke de store dunejakker ned, og finde frem til nye friske sommer modeller. Vi oplever at den klassiske trenchcoat er blevet opdateret med vilde farver og flotte detaljer i flere forskellige materialer. For sæsoner tilbage startede den quiltede tendens, hvilket vi fortsat vil se i 2020. Efter mange års pause, så er kappen tilbage igen. Vi ser et stort potentiale i kappen, som vi mener er den ideelle overgangsjakke. Den sidste trend vi vil komme ind på, er inspireret af en engelsk royal stil med et afslappet outdoor-look. Her passer flotte regnjakker og fleecetrøjer perfekt ind. Du skal derfor ikke tage fejl af den behagelige og praktiske sommerjakke. Vores take på et godt sted at finde moderne sommerjakker er hos Ny form, der både bærer præg af den praktiske sommerjakke samtidig med, at vi finder et stort udvalg af smarte quilt mønstre.

 

I 2020 ser vi meget at både sko, sandaler og støvler har en masse i øjnefaldende detaljer. Vi ser at de mest trendy sko har store spænder og sløjfer, snører omkring ankel og underben, funklende sten og her ser vi også en tendens til et farverigt mønster. Til foråret ser vi også en skotrends der bærer præg af læder. Det der trender helt vild, er knæhøje læderstøvler. Støvlerne passer godt til et par jeans eller en flot kjole, hvilket gør dem yders populære.